Spirit55+

Mee doen

Spirit 55+ is altijd op zoek naar actieve senioren in Rotterdam Centrum die een bijdrage willen leveren aan onze stichting.

Dat kan op verschillende manieren.

·         Spirit 55+ kent een kerngroep, die zich bezig houdt met de organisatie van allerlei activiteiten. Meer hierover u lezen op de pagina Organisatie van deze website. Voor de kerngroep zoeken wij nu senioren die willen helpen bij de organisatie van deze activiteiten.

·         Daarnaast is er een kleine Ondersteuningsgroep. Hierin ondersteunen vrijwilligers de organisatie met bijvoorbeeld het notuleren van vergaderingen of het aanleveren van een tekst voor de website of de wijkkrant. Voor deze groep zijn wij bij voorbeeld op zoek naar mensen die artikelen kunnen schrijven en fotograferen in verband met publiciteit in de pers over onze activiteiten.

·         Bent u bezig met een idee / initiatief voor een activiteit met senioren in Rotterdam Centrum en kunt u wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met ons. Dan kunnen we kijken of we samen (sterk) kunnen optrekken.

Mogelijk hebt u andere capaciteiten / vaardigheden, die van belang kunnen zijn voor onze organisatie. Wij komen graag met u in contact!

 

Tot slot: voor iedereen die binnen onze organisatie iets meer dan een enkele keer vrijwilligerswerk verricht, geldt, dat voor haar/hem contractueel een vrijwilligersverzekering is afgesloten (WA en Ongevallen).

Belangengroep voor 55-plussers in Rotterdam-Centrum